Smallville-Fi

Smallvillen seuraavat jaksot

subtv
mtv3 

Uutiset

Smallville ei Subin kevään ohjelmistossa

Smallvillen 7.kauden jaksoja ei näy Subin kevään ohjelmistossa joten sarjan uusia jaksoja saadaan vielä odotella Suomessa. Yhdysvalloissa pyörii parhaillaan sarjan 9. kausi jota saadaan Suomessa odotella vielä pitkään.

- Kristin81, 01 Feb 2010

Smallvillen 6.kauden uusinnat Subilla smile

Smallville palaa Subin ohjelmistoon 6.11 ja kellonaika on 01:20. Kauden toinen jakso esitettään heti seuraavana yönä 01:40 alkaen.

Sub on myös hankkinut esitysoikeudet kaun kaivatuihin seitemänteen ja kahdeksanteen tuotantokauteen ja ne tullaan sijoittamaan ohjelmistoon heti kun tilaa löytyy.

- Trinity, 14 Oct 2009

Elokuva Smallvillesta?

Hurjat huhut ovat nyt liikkeellä. On esitetty mahdollisuus että sarjan 9.vuotinen taival voisi päättyä elokuvaan nimeltä Metropolis 9. kauden päättyessä toukokuussa 2010. Puhetta olisi myös tuoda takaisin sarjasta jo poistuneet tähdet kuten Michael Rosenbaum, Kristin Kreuk ja Annette O'Toole. Kuitenkaan huhua ei olla vahvistettu eikä myöskään tyrmätty Sarjan tekijätiimin joukosta.

Jokaisen Smallville-fanin kannattaa nyt kohdistaa katseensa tämänvuotiseen Comic-Con tapahtumaan.

- Trinity, 25 Jun 2009

Uusia tietoja 9.kaudesta

Smallville palaa rapakon takana ruutuun syyskuun 25 päivä. Kauden päänäyttelijät ovat varmistuneet eli tutuissa rooleissa jatkavat Tom Welling, Allison Mack, Erica Durance ja Justin Hartley (Oliver Queen). Viime vuonna Tess Mercerin roolissa aloittanut Cassidy Freeman on myös palaamassa.

Viime kauden tapahtumien jälkeen Aaron Ashmore (Jimmy Olsen) ei ole enää tekemässä paluuta. Sam Witwerin paluu hyvin epätodennäköinen mutta ei vielä täysin poissuljettu mahdollisuus. 9.kauden uuteen Masonin rooliin näyttelijävalintaa ei ole vielä suoritettu loppuun.

- Trinity, 18 Jun 2009

Content Management Powered by CuteNews

Smallville-Fi IRC

Kaipaatko keskustelua Smallvillesta muiden fanien kanssa? Smallville irc-kanavan tiedot löydät foorumista.
 

Smallville-Fi päivitykset

06.01.2013 näyttelijät, jaksot
07.02.2011 sivut avattu uudessa osoitteessa
23.03.2011 jakso-opasta päivitetty

Disclaimer

Smallville and its characters are copyright ©2011 Warner Bros. & DC Comics. This website has no affiliation with the WB/CW or the creators of the series "Smallville".  This is an unofficial fan site devoted to the series Smallville. Do not copy anything without asking permission first, thank you.