Smallvillen kuvauspaikat

Yleiset kuvauspaikat

Sarjaa kuvataan Kanadan Vancouverissa.

Metropolis on Vancouver, BC

Lex Luthorin kartano


Ulkokuvaukset Lex Luthorin kartanosta ovat Hatleyn linnasta (Victoria,BC).

Paikan omistaa Kanadan hallitus ja palvelee kuuluisaa sotilas-yliopistoa nimeltä Royal Roads University. Sitä on myös käytetty X-men elokuvissa.

Pääkatu (Cloverdale)


Pääkadun (Smallvillen keskusta) kohtaukset on kuvattu Cloverdalessa.Myös Talonin ulkokuvaukset kuvataan siellä (57th ja 176th Street),Cloverdale, BC.

Kahvila Talon

Talon on kahvila nimeltä The Whip, joka sijaitsee Vancouverissa, BC (E 6th & Main street).

Pääkadun (Smallvillen keskusta) kohtaukset on kuvattu Cloverdalessa. Myös Talonin ulkokuvaukset kuvataan siellä (57th ja 176th Street) Cloverdale, BC.

Smallvillen lukio


school01.jpg (15022 bytes)
school02.jpg (13847 bytes)

Ulkokuvaukset ja muutama alku jaksoista on kuvattu Vancouver Technical Secondary School. Se sijaitsee Broadway Street Vancouver, BC.

Templeton Secondary on paikka jossa kuvataan koulua sisältäpäin.

Kentin perheen farmi


Kentin perheen farmin sisäkuvaukset on kuvattu studiossa. Ulkokuvaukset on kuvattu oikeassa kodissa, joka sijaitsee: Langly, BC.

Hautausmaa

Hautausmaa, jossa Lana vierailee vanhempiensa haudalla, on kuvattu Fraser Cemetery. Se laillistettiin joskus 1870 paikkeilla.

Vancouverin studio

Studio sijaitsee Vancouverissa, jossa kuvataan kolmen asunnon sisäkuvaukset. Siellä sijaitsevat Lexin kartano, Kentin perheen koti ja lato. Taustaverhoa käytetään, jotta saadaan ulko-ovi näkymä.

Lisää kuvauspaikkoja

totw.jpg

Jaksokohtaiset kuvauspaikat löydät englanniksi suoraan painamalla tästä