Smallville trivia 4

1. Mikä on Clarkin biologinen nimi?
a. Kal-El
b. Kal-Er
c. Kal-Es
d. Kal-Et

2. Mikä on Clarkin biologisen isän nimi?
a. Jor-Er
b. Jor-El
c. Jor-Es
d. Jor-Ee

3. Missä jaksossa paljastui Whitneyn kuolema?
a. Duplicity (Petollisuus)
b. Suspect (Epäilty)
c. Visage (Tutut kasvot)
d. Visitor (Vierailija)

4. Minkä niminen nainen väitti olevansa Clarkin biologinen äiti Lineage (Perintötekijät) -jaksossa?
a. Raquel Donely
b. Rachel Dunlevy
c.Rachel Donahue
d.Roberta Donell

5. Mitä sukua Lois Lane on Chloelle?
a. sisko
b. serkku
c. täti
d. kaveri

6. Kuka ei altistunut Nicodemus-kukan pölylle?
a. Jonathan Kent
b. Pete Ross
c. Lana Lang
d. Chloe Sullivan

7. Mihin Lanan täti muutti sulhasensa kanssa?
a. New York
b. Metropolis
c. Pariisi
d. San Francisco

8. Missä jaksossa Lana muutti Chloen luo?
a. Ryan (Ryan)
b. Insurgence (Kapina)
c. Skinwalkers (Valkoinen vaara)
d. Dichotic (Ihmepoika)

9. Mikä on Henry Smallin vaimon nimi?
a. Jennifer Small
b. Jennyfer Small
c. Jenny Small
d. Jenna Small

10. Minkä voiman Clark sai 2.kaudella?
a. Röntgenkatse (X-Ray)
b. Superkuulo (super hearing)
c. Tulinen katse ( Heat vision)
d. Nopeus (super speed)

Vastaukset

1. a
2. b
3. c
4. b
5. b
6. d
7. b
8. d
9. a
10. c

Trivia made by Smallville03