Smallville trivia 3

1. Mitä Lanan isä tekee työkseen?
a. Tohtori
b. Yliopiston Professori
c. Asianajaja
d. Reportteri

2. Mitä intiaanit halusivat suojella LexCorpin puskutraktoreilta?
a. Pyhiä kaivoksia
b. Intiaanien hautoja
c. Metsää
d. pyhää parittelualuetta

3. Miten Clark pääsi sisälle LexCorpin rakennukseen pelastamaan Lionelin ja Marthan?
a. Lentämällä
b. Ryömimällä talon alta
c. Kiipeämällä talon reunaa pitkin
d. Hyppäämällä viereisestä rakennuksesta "The Daily Planet"

4. Mitä TV-sarjoja Annette O'Toole tähditti 90-luvulla?
a. Lois ja Clark: Teräsmiehen Uudet Seikkailut
b. Nash Bridges
c. General Hospital
d. The Cosby Show

5. Ketkä kaksi nuorta asuu samassa talossa?
a. Clark ja Pete
b. Lana ja Chloe
c. Lex ja Chloe
d. Lex ja Clark

6. Missä TV-sarjassa Sam Jones III esitti murhaajan roolia vierailijana?
a. Law and Order
b. CSI
c. The District
d. The Practise

7. Missä osavaltiossa sarjaa kuvataan?
a. Kansas
b. Illinois
c. Nebraska
d. Idaho

8. Mitkä kolme sanaa kuullaan ensimmäisenä sarjan tunnuskappaleessa?
a. Somebody save me
b. I feel my wings have broken
c. There are no words
d. We need a hero

9. Mikä sarjakuva-yhtiö omistaa oikeudet Smallvilleen?
a. Marvel
b. DC
c. Horse
d. Future

10. Miksei Clark voi pelata jalkapalloa?
a. Hänen koordinaatio-kykynsä ei ole tarpeeksi hyvä
b. Hän sai kenkää joukkueesta tappelun takia
c. Hän on liian vahva ja saattaisi satuttaa jotakuta
d. Hän ei voi käydä suihkussa samaan aikaan toisten kanssa

BONUS: Mitä yhteistä Lanalla ja Clarkin tulevaisuuden kumppanilla on, Clarkin lisäksi?
a. Molemmat ovat Aasialaisia
b. Molemmat ovat reporttereita
c. Molempien nimikirjaimet ovat LL
d. Molemmat asuvat Smallvillessä

Vastaukset

1. c
2. a
3. d
4. b
5. b
6. d
7. a
8. a
9. b
10. c
BONUS c

"Original English content used with the kind permission of The TV MegaSite"

TVmegasite Smallville