Smallville trivia 2

1. Missä jaksossa Clark menetti voimansa salaman iskun jälkeen?
a. Glimmer
b. Hourglass
c. Leech
d. Metamorphosis

2. Miten Pete sai tietää Clarkin salaisuuden?
a. Clarkin oli pakko kertoa hänelle totuus kun hänen aluksensa oli kadoksissa.
b. Clarkin oli pakko demonstroida supernopeutensa pelastaakseen Peten elämän.
c. Pete luki Clarkin päiväkirjaa.
d. Clark putosi sillalta ja hänen oli pakko kertoa totuus Petelle kun hän ei loukkaantunut.

3. Miksi Marthan isä ei pidä Jonathanista?
a. Martha kertoi isälleensä joitakin pahoja asioita Jonathanista jota hänen isänsä ei ole voinut unohtaa.
b. Marthan isä ei ajatellut farmarina olemisen olevan tarpeeksi hyvä Marthalle.
c. Jonathan varasti rahaa häneltä.
d. Jonathanin isä oli erottanut Marthan isän ja hän kantoi kaunaa.

4. Kuka yritti tappaa Lionelin Suspect jaksossa?
a. Lex
b. Jonathan
c. Dominick
d. Sheriff Ethan

5. Mihin isoon tapahtumaan Clark ja Chloe menivät yhdessä?
a. Chloen siskonsa häät
b. Koulutanssiaiset
c. Kotiinpaluu tanssit
d. Elokuvan ensi-ilta

6. Missä Lionelia ja Marthaa pidettiin panttivankeina?
a. Metropolis
b. Los Angeles
c. New York City
d. Gotham City

7. Mikä on Lanan isän nimi?
a. Jonathan
b. Lionel
c. Henry
d. Ethan

8. Kuka oli loukussa Jonathanin kanssa kirkon kellarissa?
a. Martha
b. Nixon
c. Clark
d. Jason

9. Miten punaiset kivet vaikuttavat Clarkiin?
a. Kivet kadottavat hänen voimansa.
b. Kivet tekevät hänestä hyvin sairaan.
c. Kivet tekevät hänestä näkymättömän.
d. Kivet tekevät hänet toimimaan villisti.

10. Mitä Chloe tekee koulussa, jonka tekemisen Clark lopettaa tulevaisuudessa?
a. Hän lentää.
b. Hän pelastaa ihmisiä.
c. Hän on sanomalehden toimittaja.
d. Hän teeskentelee lempeä luonteista.

BONUS: Mihin supersankari ryhmään Superpoika kuuluu sarjakuvissa?
a. Legion of Superheroes
b. Justice League of America
c. Teen Titans
d. Super-friends

Vastaukset


1. c
2. a
3. b
4. d
5. b
6. a
7. c
8. b
9. d
10. c
BONUS: a

"Original English content used with the kind permission of The TV MegaSite"

TVmegasite Smallville