Smallville trivia 1

1. Missä elokuvissa Allison Mack (Chloe Sullivan) ja Sam Jones (Pete Ross) molemmat esiintyivät?
a. Honey, We Shrunk Ourselves.
b. Camp Nowhere
c. Police Academy VI
d. Snipes

2. Missä jaksossa Clark huomasi, että hänellä on tulinen katse?
a. Heat
b. Crush
c. Cool
d. Vortex

3. Miksi eläimeksi Clarkin sielunveli muuttui Skinwalkers jaksossa?
a. Susi
b. Haukka
c. Hai
d. Tiikeri

4. Mikä symbooli on Smallville High Crows' rintakehässä?
a. Varis
b. Rauhan merkki
c. Lisko
d. Punainen S

5. Mitä Whitneylle tapahtui kun hän lähti kaupungista?
a. Hän jäi paitsi toiminnasta
b. Hänet tapettiin
c. Molemmat a ja b
d. Ei mikään ylläolevista

6. Mitä kahta väriä yleensä Clark pitää yllään?
a. Punainen ja vihreä
b. Punainen ja keltanen
c. Punainen ja sininen
d. Sininen ja keltainen

7. Mitä Clark Kent pitää kaikista muista henkilöistyneenä kun häntä ei pue "Smallville"?
a. Kävelypuku
b. Jalkapallokypärä
c. Lasit
d. Kaulakoru

8. Miltä planetalta Clark on kotoisin?
a. Mars
b. Ork
c. Vulcan
d. Krypton

9. Miksi Martha alunperin meni töihin Lionelin luo?
a. Pelastaakseen farmin
b. Vakoillakseen häntä
c. Koska hän kiristi häntä
d. Vietelläkseen hänet

10. Nimeä allaolevista TV sarjoista missä John Glover esiintyi?
a. Lazarus Man
b. Brimstone
c. Charlie's Angels
d. MacGyver

BONUS: Netissä on paljon fani fiktiota kahdesta erityisestä Smallvillen hahmosta epätodennäköisenä romanttisena parina. Nimeä ne?

Vastaukset


1. b
2. c
3. a
4. d
5. c
6. c
7. c
8. d
9. a
10.b
BONUS: Lex ja Clark (Clex)

"Original English content used with the kind permission of The TV MegaSite"

TVmegasite Smallville