Smallville-Fi

Smallvillen seuraavat jaksot

subtv
mtv3 

Uutiset

Foorumi ja galleria

Smallville sivujen foorumi ja galleria on poissa käytöstä toistaiseksi. Foorumin jäsenet voivat ottaa yhteyttä palaute(at)smallville-fi.com

- Kristin81, 11 Jan 2017

Smallvillen päätösjakso Subilla

Smallvillen 10.kausi päättyy Subilla. Viime viikolla alkaneen sarjan kaksiosainen päätösjakso (Pimeyden ytimessä) nähdään Subilla sunnuntain puolella 16.2.2014 klo 2.00. Lehtitietojen mukaan sarjaa on 10.kaudella seurannut Subilla keskimäärin 23 000 katsojaa. Sarjan tarinaa on jatkettu sarjakuvien puolella.

- Kristin81, 15 Feb 2014

Arrow torstaisin Subilla

Syyskuussa Subilla alkoi Oliver Queenista kertova Arrow-sarja. Pääosissa nähdään Stephen Amell, Katie Cassidy, David Ramsey ja Willa Holland. Arrowta esitetään torstaisin Subilla klo 21.00. Yhdysvalloissa pyörii sarjasta jo toinen kausi. Sarjasta voi keskustella myös foorumissa.

- Kristin81, 12 Nov 2013

Tom Welling uutisia

Tom Welling eroaa vaimostaan

Syyskuussa on uutisoitu Tom Wellingin ja Jamie Whiten erosta. Pari on ollut yhdessä 15 vuotta, joista 10 vuotta naimisissa. Tomin vaimo Jamie on hakenut eroa miehestään ylitsepääsemättömiin erimielisyyksiin vedoten.

Tom Welling tähdittää uusia elokuvia

Tom Welling nähdään kahdessa elokuvassa Parkland ja Draft Day.

Niistä ensimmäinen Parkland on jo ilmestynyt. Tom nähdään elokuvassa Roy Kellermanin roolissa. Parkland elokuvassa on useita tunnettuja näyttelijöitä. Elokuvan Suomen ensi-illasta ei ole tietoa. Ensi vuonna ilmestyy Draft Day elokuva jossa nähdään Tomin lisäksi myös Kevin Costner.

- Kristin81, 12 Nov 2013

Content Management Powered by CuteNews

Smallville-Fi IRC

Kaipaatko keskustelua Smallvillesta muiden fanien kanssa? Smallville irc-kanavan tiedot löydät foorumista.
 

Smallville-Fi päivitykset

06.01.2013 näyttelijät, jaksot
07.02.2011 sivut avattu uudessa osoitteessa
23.03.2011 jakso-opasta päivitetty

Disclaimer

Smallville and its characters are copyright ©2011 Warner Bros. & DC Comics. This website has no affiliation with the WB/CW or the creators of the series "Smallville".  This is an unofficial fan site devoted to the series Smallville. Do not copy anything without asking permission first, thank you.